Η κατασκευή ιστοσελίδας της επιχείρησης σας είναι η εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο της εργασίας, μία σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα, μπορεί να προσελκύσει υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Στη InternetPlan αναλαμβάνουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη του διαδικτυακού σας τόπου, βασιζόμενοι σε νέες τεχνολογίες, πρωτότυπο design, υψηλή αισθητική και άριστη λειτουργικότητα. Επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες δείγματα, οι εξειδικευμένοι Web developers & designers της InternetPlan , παρουσιάζουν και υλοποιούν τα πιο εξελιγμένα είδη ιστοσελίδων.

Πρακτικά, μπορούμε να κατασκευάσουμε την δική σας ιστοσελίδα σε πλατφόρμα ανοικτού κώδικα και να το εξοπλίσουμε με τις πιο προηγμένες δυνατότητες και υπηρεσίες, όπως:

  • Responsive design με αυτόματη προσαρμογή του layout και του περιεχομένου, όταν η πλοήγηση είναι μέσω tablets / smartphones
  • Πρόσβαση σε περιβάλλον δυναμικής διαχείρισης του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας
  • Ανάπτυξη της ιστοσελίδας με χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών
  • Ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας βάσει των προτύπων της Google

H Drupal είναι η πιο αξιόπιστη πλατφόρμα στην οποία χρησιμοποιούμε εμείς καθώς επίσης και μερικά από τα μεγαλύτερα site στον κόσμο. Το site που ειναι κατασκευασμένο σε drupal είναι πάρα πολύ φιλικό στις μηχανές αναζήτησης, είναι ασφαλές, έχει μία πολύ ενεργή κοινότητα και είναι καινοτόμο. 
 
Στις πιο οικονομικές λύσεις, το WordPress, μια εξαιρετική πλατφόρμα για ιστοσελίδες και blogs, φιλική προς την Google.

Δείτε Case Studies 

menelaosprobonas.gr