Καλώς ήρθατε στην InternetPlan

Μετά απο 16 χρόνια υπάλληλος σε εταιρείες του χώρου του διαδικτύου, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών Internet καθώς και το support των πελατών, πήρα την απόφαση να δημιουργήσω την InternetPlan και να αξιοποιήσω τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα, στον χώρο του διαδικτύου. Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνεχούς εξέλιξης και προσωπικής ενασχόλησης με το αντικείμενο, με τα καθημερινά πραγματικά προβλήματα και την επίλυση αυτών, της κάθε web επιχείρησης,  η InternetPlan αναπτύσσει υπηρεσίες όπως κατασκευή, φιλοξενία, προώθηση ιστοσελίδων, κατοχύρωση ονομάτων, SEO, web marketing και Digital Marketing καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα portfolio το οποίο περιλαμβάνει αρκετές ιστοσελίδες. 

Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος:  Άμεση εξυπηρέτηση των πελάτων σχεδόν σε όλη την διάρκεια της ημέρας, αποτελεσματική κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων και online καταστημάτων καθώς και την προώθηση τους σε Social Media και μηχανές αναζήτησης (κυρίως στην Google).

Στα χαρτιά, είμαστε η "InternetPlan ". Για εσάς όμως, σε καθημερινή βάση, σε κάθε τηλεφώνημα, chat ή επίσκεψη στα γραφεία μας για μια συμβουλή ή λύση, η InternetPlan είναι το δικό σας εργαστήριο για το internet. Γι' αυτό θα με γνωρίσετε σαν Γιάννη Μπαρδούλη.

Μέσα στο site μας λοιπόν, θα βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για την κατασκευή, προώθηση και την φιλοξενία του Website σας. Καθώς επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για την προβολή του site σας στα SOCIAL MEDIA (Google+, Google My Business, Google Maps, Facebook , Instagram) καθώς επίσης και την άνοδο του site στο range traking καθώς και στην αναζήτηση της Google.

Κατασκευή, Προώθωση και Φιλοξενία Ιστοσελίδων InternetPlan Μπαρδούλης Γιάννης


 

 

Τεχνική Υποστήριξη

Στόχος της InternetPlan είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πελάτη που αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε  πρόβλημα. Είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και τα σαββατοκύριακα. 

 

Google Adwords

Προβολή του site σας στις πρώτες θέσεις στην Google. Πιστοποίηση στο Google Adwords σε 3 επίπεδα : Βασικές γνώσεις AdWords, Διαφήμιση βάσει αναζήτησης, Διαφημίσεις προβολής.

 

Facebook

Αναλαμβάνουμε τόσο τη δημιουργία του εταιρικού σας προφίλ στο facebook όσο και την προώθησή σας μέσα σε αυτό.

 

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας SEO

To απαραίτητο audit στο site σας είναι το 1ο βήμα για να ανεβάσουμε το site σας στις πρώτες θέσεις στην Google, οργανικά.

 

Social Media

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία λογαριασμών για την επιχείρησή σας και στα υπολοιπα social του internet. Google+ , Facebook, Instagram, Pinterest κ.α.

 

Newsletter Marketing

Δημιουργία μακέτας και αποστολή σε μεγάλο πραγματικό αριθμό e-mail user.

400+ Ικανοποιημένοι
16 
260 
16 

Ποιος είμαι ...

H πρώτη μου επαφή με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ήταν το 1994, όταν απέκτησα έναν Η/Υ εποχής. Πέρα από το παιχνίδι (όπως ήταν το φυσικό), αυτό τo μηχάνημα με εισήγαγε στις αρχές προγραμματισμού μέσω των γλωσσών προγραμματισμού BASIC και COBOL.

Με ένα modem στα 2400 bps συνδεόμουν στους προάγγελους του σημερινού internet. Στην GATE, την AcroBase και τις άλλες online κοινότητες του 1990.

Επαγγελματικά στράφηκα στο χώρο των πωλήσεων, του marketing και της διαφήμισης.

Όλα αυτά τα χρόνια ο προγραμματισμός και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο ήταν ένα χόμπυ που έφτασε να γίνει πάθος. Ήταν μόλις το 1999, μετά τη θητεία μου στο στρατό, όταν ασχολήθηκα σε επαγγελματικό πλέον επίπεδο με το internet. Η Forthnet (εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet), η Icop (εταιρεία κατασκευής Ιστοσελίδων), η GreekInternetMarketing (εταιρεία Κατασκευής Ιστοσελίδων και ειδική πάνω στο SEO και στο Digital Marketing) και η Google (η γνωστή σε όλους μηχανή αναζήτησης και Google Adwords) είναι οι βασικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκα. Στην αρχή, ξεκίνησα στο χώρο των πωλήσεων ως πωλητής, αργότερα στον προγραμματισμό φτιάχνοντας απλά στατικά site, αργότερα δυναμικά και online εφαρμογές και πιο μετά στο Support. 

Χάρη στην εμπειρία μου μέσα από την εργασία σε εταιρείες του τομέα όλα αυτά τα χρόνια, πιάνω το σφυγμό και καταλαβαίνω τί είναι αυτό που θέλει να φτιάξει ο κάθε πελάτης, στη συνέχεια το υλοποιώ και κάνω κάθε ενέργεια για την προώθηση του site. Σήμερα τo 2017 δημιουργώ την Internetplan και πιστεύω να με εμπιστευτείτε.

Κατασκευή Website
80%
Προώθηση
84%
Τεχνική Υποστήριξη
90%
Φιλοξενία Ιστοσελίδας
95%