Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας.

Η Internetplan, σας προτείνει Ένα tip την ημέρα για τη βελτίωση του σχεδιασμού του Website σας.

Μέσα σε 5 δευτερόλεπτα από την δημοσίευση του website σας, μπορούν οι επισκέπτες σας να καταλάβουν τι κάνει η εταιρεία σας; Θα μπορούσαν οι χρήστες να πλοηγηθούν εύκολα στο blog αν το χρειάζονται; Έχετε ένα εξαιρετικά υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης στο website σας; Ισως είναι καιρός να εξετάσετε σκληρά τον τρόπο που σχεδιάζετε και βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας.

Ένας δικτυακός τόπος δεν μπορεί απλώς να επιτύχει, ξεχωρίζοντας σε περιορισμένες πτυχές (όπως αποκλειστικά σχεδιασμό ή περιεχόμενο). Πρέπει να έχει ένα πλάνο που τροφοδοτεί την εμπειρία του χρήστη, τη λειτουργικότητά του και συμπληρώνει κατάλληλα το περιεχόμενό σας.

Ο ιστότοπός σας πρέπει επίσης να επικοινωνεί σαφώς με το κοινό σας τι κάνετε, γιατί το κάνετε και πως το κάνετε. Είναι εύκολο να ασχοληθείτε με το πόσο σπουδαίοι είστε ως επιχείρηση, που ξεχνάτε να βεβαιωθείτε ότι αντιμετωπίζουμε τις βασικές ανησυχίες που έχει το κοινό σας πρωτίστως. Έτσι, τι πρέπει να ξέρετε για να αρχίσετε να βελτιώνετε το σχεδιασμό των ιστοσελίδων σας;

Για να απαντήσετε σε αυτό, εδώ υπάρχουν 14 συμβουλές, θα σας δίνουμε μία την ημέρα, για να διασφαλίσετε ότι θα προχωρήσετε στη σωστή κατεύθυνση στον επανασχεδιασμό σας και να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα επιστρέφουν.

Μείνετε κόντα μας, ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook για να μπορέσετε να δείτε ποιά είναι η στρατηγική μας.

 

Share this post

Leave a comment

Filtered HTML

  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.